Pieczarki brązowe

Pieczarka brązowa przez wielu uważana jest za grzyba o niespotykanych walorach aromatycznych. Jest ona twardsza od pieczarki białej i ma bardziej intensywny smak.

Pieczarki białe

Pieczarki białe, wbrew powszechnej opinii o ubogich wartościach odżywczych grzybów, są bardzo zdrowe. Sprzyjają odchudzaniu i są bogatym źródłem witaminy D.

Boczniak

Mimo obecności w encyklopediach i atlasach grzybów boczniak jest niestety w naszym kraju grzybem mało znanym mimo tego, że posiada niezaprzeczalne walory smakowe i właściwości lecznicze.

Shitake

Shitake, czyli Twardziak jadalny jest bardzo smacznym grzybem z rodziny twardziszkowatych, o charakterystycznym smaku i zapachu zbliżonym do czosnku.

Przetargi i zapytania ofertowe

Przetarg 1 (15.07.2021): Zaprojektowanie i wykonanie stacji regazyfikacji LNG wraz z modułem tankowania samochodów LNG w miejscowości Ryczywół
Przetarg 2 (15.07.2021): wykonanie projektów wykonawczych oraz realizacji budowy sieci ciepłowniczej wraz z przepompownią